Haberler

529. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Galatasaray Lisesi  1960 Mezunları Madalya ve Beratlarını Aldılar

Galatasaray Lisesi’nin 529. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında 50. yılını dolduran mezunlar için düzenlenen madalya ve berat törenine, 1960 mezunları ve aileleri katıldı.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapılan törene; mezunlar, bürokratlar, mülki erkan, Galatasaray Eğitim Vakfı yöneticileri,  1960 yılı mezunları ve yakınları katıldılar.

Törende, Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Volkan Karsan,   Galatasaray Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Candan Erçetin ve 1960 yılı mezunlarını temsilen İrfan Aktar birer konuşma yaptılar.

Vefat eden 1960 yılı mezunları ve diğer Galatasaraylılar için saygı duruşu ile başlayan programda, konuşmaların ardından Tahsin Yücel, Galatasaray Lisesi Öğrencileri arasında yapılan, Tevfik Fikret Öykü Yarışması’nda ikincilik ödülü alan Mert Kaya’ya, üçüncülük ödülü alan Onur Deniz Süleymanağaoğlu’na, mansiyon ödüllerini alan Ayberk Bilgin ve Oya Şahin’e, ödüllerini verdi. Kuruluş yıldönümü Kutlamaları, 1960 mezunlarının 50. yıl madalya ve berat töreni ile devam etti. Tören bitiminde 1960 mezunları ve tüm konuklar geleneksel Galatasaray Pilavı yediler.

Aynı  günün akşamında, 1960 mezunlarının 50. mezuniyet yılı berat ve madalya töreni nedeniyle, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı ve Bayan İnan Kıraç, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda bir kutlama yemeği verdiler. Vakıf Başkanı İnan Kıraç’ın ve  1960 mezunları adına Mehmet Dülger’in konuşması ile devam eden gece, Vedat Evren Orkestrası, Atilla Demircioğlu ve Candan Erçetin’in sahne almasının ardından, 1960 mezunlarının pasta kesme seremonisi ile sona erdi.



Bütün ümidim gençliktedir.

Mustafa Kemal Atatürk