Haberler

CANDAN ERÇETİN "OKULDA BİR ÖĞLE YEMEĞİ"NDE...

15 Mayıs 2012 Salı günü, 1958, 1959, 1960, 1961 ve 1962 dönemi mezunları ve dönem arkadaşları ile tüm Galatasaraylıların davetli olduğu, Okulda Bir Öğle Yemeği toplantısının konuşmacı konuğu, 1982 mezunu Candan Erçetin’di.

“Okulda Bir Öğle Yemeği” toplantısı, Galatasaray Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Galatasaraylılar Derneği 35.Dönem Başkanı (2007-2009), eğitimci ve sanatçı Candan Erçetin’in Mektep ve özellikle Mektebe giriş anılarını paylaştığı keyifli sobetinin ardından son sınıf yemekhanesinde hep birlikte yenen öğle yemeği ile sona erdi.

Mezuniyetinin 10. yılını doldurmuş tüm mezunlarımız ve dönem arkadaşlarını “Okulda Bir Öğle Yemeği” toplantılarında ağırlayabilmek amacıyla oluşturulan takvimde, yıllara göre bölünme yapılmakla beraber; tüm Galatasaraylıların arzu ettikleri tarihlerdeki toplantılara gelmelerinde hiçbir engel olmadığını hatırlatır, toplantılara katılmak ve irtibat halinde bulunduğunuz arkadaşlarınızı bilgilendirmek için göstereceğiniz çabaya şimdiden teşekkür ederiz.



Gençlerin yetişmesine önem veriniz; çünkü bu yolda en küçük ihmal, ülkenin yapısını ve geleceğini yok eder.

Aristoteles