Haberler

KEMAL SUMAN "OKULDA BİR ÖĞLE YEMEĞİ"NDE...

25 Nisan 2012 çarşamba günü, 1968, 1969, 1970, 1971 ve 1972 dönemi mezunları ve dönem arkadaşları ile tüm Galatasarayliların davetli olduğu, Okulda Bir Öğle Yemeği toplantısının konuşmacı konuğu, turizmci/yazar Kemal Suman’dı.

Değerli ağabeyimiz, keyifli sohbetiyle, okul anılarını bizimle paylaştı. Galatasaray’ın bizlere verdiği en önemli özelliğin “öğrenmeyi öğrenmek” olduğunu ve çok yönlü bireyler olabilmeleri konusunda kendilerine örnek olan ağabeylerini ve de değerli hocalarını anlattı. Katıldığı tüm Galatasaray toplantılarında takması vasiyeti ile merhum başkanımız Özhan Canaydın tarafından kendisine hediye edilen kravatını tüm katılımcılara selamlatarak, sevgili başkanımızın da aramızda olduğunu hissetmemizi sağlayan Kemal Suman, konuşmasını vakfın mektebimize kazandırdıklarını ve tüm Galatasaraylıların desteklerini esirgememelerini belirterek bitirdi. Sohbetin ardından son sınıf yemekhanesinde hep birlikte öğle yemeği yendi.

Mezuniyetinin 10. yılını doldurmuş tüm mezunlarımız ve dönem arkadaşlarını “Okulda Bir Öğle Yemeği” toplantılarında ağırlayabilmek amacıyla oluşturulan takvimde, yıllara göre bölünme yapılmakla beraber; tüm Galatasaraylıların arzu ettikleri tarihlerdeki toplantılara gelmelerinde hiçbir engel olmadığını hatırlatır, toplantılara katılmak ve irtibat halinde bulunduğunuz arkadaşlarınızı bilgilendirmek için göstereceğiniz çabaya şimdiden teşekkür ederiz.



Tarih yazmak, tarih yapmak kadar önemlidir. Yazan, yapana sadık kalmalıdır.

Mustafa Kemal Atatürk